Nettisivujen kanssa voi ottaa näinkin rennosti.

WordPress- nettisivut ja tukipalvelut

Minulta saat nettisivupalvelun huolettomasti, ammattitaidolla ja ymmärrettävästi.

Voiko nettisivujen teko ja ylläpito koskaan olla rentoa? 

Kyllä! Tervetuloa suunnittelemaan ja rakentamaan sivustosi yhteistyössä ammattilaisen kanssa. Olen Marko Myllymäki ja teen nettisivuista sinulle helppoa. 

Marko Myllymäki

Haluatko juuri sinulle räätälöidyt nettisivut, jotka löytyvät hakukoneista ja joiden ylläpito on helppoa, tietoturva tietysti huomioitu sekä päivitykset, tuki ja palvelu rullaavat jatkuvasti eteenpäin? Kaikki sivustosi taustalla oleva tekniikka on minun heiniäni, sinulle kuuluu sen ideointi millaisen viestin haluat asiakkaillesi antaa. Yhdessä luomme sivuston, joka on yrityksesi näköinen.

Minä tarjoan sinulle yli 10 vuoden kokemukseni ja osaamiseni nettisivualalta, ja pystyn toteuttamaan juuri sinulle selkeän ja turvallisen nettisivupaketin. Useat asiakkaani ovat maininneet minut helposti lähestyttäväksi, ja olen monille tekniikan tulkki, joka kääntää tekniikkajargonin helposti ymmärrettäväksi puheeksi. Kuuntelen sinua tarkkaan. Kun aloitamme projektin, keskustelemme sinun ja yrityksesi tarpeista, millaiset nettisivut palvelevat juuri sinua parhaiten. 

Nettisivut eivät ole kertaprojekteja vaan jatkuvaa, pitkäjänteistä työtä yrityksesi hyväksi. Nettisivujen elinkaari tulee olla pitkä. Ethän halua rakentaa sivustoa alusta alkaen aina uudelleen ja uudelleen vaan tarvitset sivuston, joka muovautuu ajan mittaan kun yrityksesikin uudistuu. 

”Rautaisen ammattitaidon lisäksi Marko on supermukava ja hänen kanssaan on helppo työskennellä. Hän jaksaa vääntää rautalankaa, mistä erilaisissa teknisissä jutuissa on kyse, enkä missään vaiheessa ole tuntenut itseäni tyhmäksi kuten usein teknisten juttujen kanssa meinaa käydä. Aikaisemmin nettisivut aiheuttivat itselleni hieman paineita, mutta nyt tiedän, kenen puoleen kääntyä pulmatilanteissa.

–– Airikka Nurmela, Stressikuiskaaja @ Airikka Coaching

”Markon antama WordPress-opastus ja tuki on ollut hyvin selkeää ja toimivaa. Erityisen tyytyväinen olen siihen että koulutusmateriaali on tullut helposti sisäistettävissä paloissa videoina joihin on voinut palata aina uudelleen.

–– Heidi Härkönen, Ohjausavain Oy

Mitä saat juuri minulta?

Referenssejä

Maalaispuodin nettisivu-uudistus

”Verkkosivujen uudistus Atadonen kanssa sujui todella jouhevasti. Yhteistyö oli mukavaa ja sujuvaa ja yhteinen käsitys sivujen ulkoasusta syntyi mutkattomasti ja pienet vastoinkäymiset ratkesivat helposti. Sivujen päivittäminen on kätevää ja ohjeet siihen selkeät. Aivan mainio hinta-laatu -suhde, suosittelemme lämpimästi!”

Terhi Torikka, yrittäjä
Iloisen Pässin Maalaispuoti Oy

Luumäen kunnan hakemistot

”Atadonen sisällönhallintajärjestelmä-osaaminen oli ratkaisevaa, kun pohdittiin teknisiä ratkaisuja, jotka vastaavat toteutetun kahden hakemiston ylläpitovaatimuksiin. Atadone on luotettava ja ratkaisukeskeinen yhteistyökumppani. Suosittelen!”

Projektityöntekijä Mervi Alaoutinen, palvelumuotoilija

Kapellimestarin nettisivu-uudistus

”Kiitos rakentavasta, sujuvasta ja mutkattomasta yhteistyöstä!”

Kapellimestari Nils Schweckendiek

Miten haluat aloittaa nettisivuprojektisi?

Nettisivusto
Valmis sivustopaketti

 • Asennukset soveltuvaan webhotelliin
 • Muokattava moderni Premium-teema sisältyy hintaan
 • Muutama ohjevideo suoraan WordPress-hallinnassa
 • WordPress jatkuva ylläpito kuukausimaksulla
  alk 25 € / kk + alv
 • Muutaman sivun laajuinen valmis perussivusto, materiaalit ja yritysilme (esim. logo) tulevat sinulta

hinta alk. 970 € + alv

NettisivuPohja
rakenna sivustosi itse

 • Asennukset soveltuvaan webhotelliin
 • Muokattava moderni Premium-teema sisältyy hintaan
 • Yksi aloitusohjevideo suoraan WordPress-hallinnassa
 • WordPress jatkuva ylläpito kuukausimaksulla
  alk 25 € / kk + alv
 • Ei valmista sivustoa ja designiä, toteuta sivusto itse omaan tahtiisi tuellani

hinta alk. 470 € + alv

Kysymyksiä ja vastauksia

Ilman muuta! Minulle on tärkeää että et jää jumiin vaan autan sinua aina tarpeidesi mukaan. Nettisivuja ei tulisikaan ajatella yksittäisprojektina jonka jälkeen sivusto ”unohdetaan”, vaan tukea ja sivuston jatkokehittämistä on syytä tehdä säännöllisesti.

Edullinen perustukipalvelu sisältyy esimerkkipaketteihini mukaan. Kuukausittainen ylläpito antaa hyvän ajankohdan tarkistaa sivuston tilanne myös sisältöjen osalta ja tarvittaessa voimme sopia niihin liittyvistä lisätöistä.

Käymme yhdessä alkupalaverissa läpi mitä sisältöjä sinulla on tällä hetkellä. Haastattelun avulla hahmotamme nettisivujen sisältösuunnitelman jonka toteutan sinulle.

Saat myös kauttani tilattua tekstintuotantopalvelua.

Onnistuu! WordPressin LifterLMS-lisäosan avulla voimme rakentaa verkkokurssin suoraan omille sivuillesi. Verkkokurssi voidaan toteuttaa myös muulla tekniikalla tai alustalla tarpeen mukaan.

Toki! Digimyyntiä varten olemme toteuttaneet oman lisäosan WordPressiin jolla teet verkkomaksamisen ja ostamisen digituotteille tosi helpoksi ja suoraviivaseksi suomalaisen Visma Pay -maksutapojen avulla.

Myös räätälöidyt tilauslomakkeet onnistuvat tarpeeseesi.

Autan myös muissa verkkokauppa-alustoissa sinua tarpeen mukaan.

Sehän sopii! Ota yhteyttä minuun alta niin vastaan kaikkiin kysymyksiisi mielelläni 🙂

Henkilöitä soittamassa

Varaa aika maksuttomaan palaveriin

Voit varata maksuttoman puolen tunnin etäpalaverin, jossa käymme läpi nettisivutarpeitasi ja autan sinua löytämään parhaimmat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Yhteystiedot

Marko Myllymäki

Marko Myllymäki
Web-asiantuntija, DI
marko.myllymaki@atadone.fi
044 540 8899
Atadone
Y-tunnus: 2175734-4

Voit pyytää myös yhteydenottoa tästä:

Lähetä viesti oheisella lomakkeella niin olen sinuun yhteydessä haluamallasi tavalla: