TODO-listat haltuun -kurssi

Haluatko oppia paremmin hallitsemaan töitäsi ja työlistojasi? Työlistojen hallinta digimaailmassa - miten ihmeessä tätä nykyajan informaatiotulvaa ja omaa todo-listaa pystyy hallinnoimaan ja säilyttämään järkensä. Ja etteivät asiat unohdu aina, tai rasita mieltä jatkuvasti...

Ilmoittaudu tässä ilmaiselle verkkokurssille!

Käyn kurssilla läpi omaa näkökulmaani töiden hallintaan vuosien kokemuksella. Kerron selkeitä tapausesimerkkejä millä tavoilla ja miksi itse hallinnoin työlistoja, toistuvia tehtäviä, sähköpostia jne. Käyn läpi mitä työkalua ja ajatusmallia käytän. Myös psykologiset tekijät ovat mukana: esimerkiksi kuinka paljon ihminen hahmottaa kerralla ja kuinka pysyn kärryillä mitä jatkossa on tulossa. Näillä vinkeillä voimaannut ja alat arvostaa sitä mitä olet saanut päivän mittaan aikaiseksi.

Tule mukaan sähköpostitse järjestettävälle kurssille (kurssi koostuu yhteensä vain muutamasta päivittäisestä sähköpostista ja linkitetyistä videoista)! Liitän sinut samalla verkkokurssiopiskelijalistalle ja saat myös jatkossa tietoa uusista kursseista ensimmäisenä. Laita kommenttia ja kerro mikä aiheessa erityisesti kiinnostaa - voit jopa vaikuttaa tulevaan kurssisisältöön!