Atadone WebFix — Tuunataan nettisivut kuntoon

Ovatko nettisivut vanhentuneet tai eivätkö ne täytä tavoitteita?

Asiakkaidemme pyynnöstä olemme lanseeranneet nettisivujen tuunauspalvelun, jonka avulla saatte vanhentuneet nettisivunne kuntoon tekemättä täydellistä sivu-uudistusta.

Autamme teitä mm. seuraavilla alueilla:

  • Sivusto ei toimi mobiililaitteissa hyvin, eivätkä asiakkaat koe miellyttäväksi sivujen käyttöä. Tutkimusten mukaan moni selaa nettisivuja kännykällä ja siksi sivujen tulisi nykyään toimia hyvin puhelimella. Voimme koodata sivut responsiivisiksi, jolloin ne toimivat hyvin kaikilla laitteilla ja myös hakukonelöydettävyys paranee.
  • Sivun valikot ovat liian pieniä tai muuten hankalia käyttää. Voimme kohentaa valikoista toimivammat ja samalla voidaan arvioida sivujen jaottelua.
  • Sivuston puutteellisesta tekniikasta tai koodauksesta johtuen se ei näy riittävän hyvin hakukoneissa — tutkimme ja korjaamme asian.
  • Ette ehdi päivittää sivuja, mutta yrityksen Facebook-sivuja päivitätte ahkerasti. Voimme tehdä Facebook-uutisvirtalaatikon kotisivuillenne, jolloin tuoreet ilmoitukset näkyvät samalla myös kotisivuillanne.
  • Yrityksellä on uusi logo ja värimaailma, mutta kuka päivittäisi ne sivuille uusimatta ihan kaikkea? Voimme tehdä tämän korvaamalla sivun vanhan teeman uuteen vain siinä määrin kuin on tarpeen.

Vanhojen sivujen edut kannattaa säilyttää

Vanhoilla nettisivuilla ja verkko-osoitteilla on paljon hyötyjä (mm. vuosien aikana kerätty arvokas hakukonepisteytys kannattaa säilyttää).

Nettisivujen ylläpito on pitkäjänteistä ja prosessinomaista. Kun laitteet ja web-maailma kehityvät, kannattaa myös sivujen kehittyä pikkuhiljaa. Haluamme olla pitkäjänteinen kumppaninne sivuston kehittämisessä.

Kohennettavaa kyllä olisi, miten etenemme?

Ota yhteyttä niin laadimme arvion sivuston nykytilanteesta toiveidenne mukaisesti ja tämän jälkeen laadimme tarjouksen tarvittavasta työpaketista.

Ota yhteyttä tästä

Yhteystiedot:

Atadone
Marko Myllymäki
etunimi.sukunimi@atadone.fi
044 540 8899

Atadone
PL 33, 55101 Imatra
Y-tunnus: 2175734-4