Tietoa yrityksestä ja osaamisesta

Atadone on monipuolinen web-tekniikan ja -viestinnän osaaja. Toteutamme asiakaskohtaisiin tarpeisiin:

  • Asiakaskohtaiset nettisivujen hallintajärjestelmät
  • Web-design ja ulkoasut eri alustoille (esim. Wordpress)
  • Web-sovellukset täsmätarpeisiin, esim. tilaus ja verkkomaksaminen
  • Tekninen web-toteutus sivustoihin ja käyttöliittymiin
  • Tietokanta- ja datankäsittelyratkaisut

Web-design, tekninen toteutus ja käytettävyys

Atadone toteuttaa standardeihin perustuvat web-koodaukset niin sivustoille kuin erilaisiin käyttöliittymiinkin. Pätevien graafikkokumppanien sekä käytettävyysarvioijien kanssa suunnitellaan parhaimmat toteutustavat ja visuaalisuudet.

Uusien standardien mukaisilla kuvauskielillä saadaan parhaat ja kustannustehokkaat ratkaisut moderneihin toteutuksiin, olivat ne sitten tavallisia web-toteutuksia tai mobiilikäyttöliittymiä.

Web-sovellukset täsmätarpeisiin

Atadonen ydinosaamista ovat erilaiset web-sovellusratkaisut, joista on pitkällinen kokemus alkaen joukkoliikenteen reittiopassovelluksista jo vuodesta 2001.

Atadone on toteuttanut vuosien varrella erilaisia tilaus- ja maksujärjestelmiä, web-tietokantoja, varauskalenterisovelluksia ja muita täsmätarpeisiin soveltuvia ratkaisuja, joilla on kehitetty asiakkaan toimintoja ja saatu kustannussäästöjä prosesseihin.

Atadone kannattaa vahvasti Open Source -ratkaisuja. Web-sovellukset toteutetaan sovelluskehyksiin Linux (LAMP) -ympäristössä, jolloin saavutetaan asiakkaille selkeä kustannustehokkuus, joustavuus, vapaus ja sovelluksen kehittäjälle laajan kehittäjäverkoston tuki.

Datasta tulokseen — datan käsittely ja analysointi

Datan generointi, käsittely, muuntaminen muodosta toiseen ja siirtäminen tietokantaan ovat nykyajan tyypillisiä haasteita, kun tiedon määrä ja sovellustarpeet kasvavat jatkuvasti. Atadone tarjoaa näihin liittyvien ratkaisujen lisäksi myös erilaisia laskenta- ja data-analyysitoteutuksia tarpeiden mukaan.

» Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin ja toteutetaan teille sopivin ratkaisu.

Verkostossa on voimaa

Yhdistämme kykymme osaavien ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Ohessa muutamia ydinkumppaneitamme, joiden kanssa yhteistyömme on tiivistä:

Graafinen suunnittelu Mao Mao — Graafisen muotoilun moniosaaja

Mainostoimisto Huhtikuu — Markkinointiviestintää ja graafista muotoilua kaikissa kanavissa

K&T Neutech Oy — Rautaiset, äärimmäisen luotettavat palvelinratkaisut.

Paytrail (ent. Suomen Verkkomaksut) — Mutkaton maksaminen verkossa