Kun olet asiakkaani, tarjoan sinulle tarpeen mukaan digitukea toteuttamallani sivustolla. Pienet työt sisältyvät kuukausittaiseen WP Huolenpitopalveluun ja suuremmat työt sovitaan aina erikseen.

Teen etäyhteydellä digitukea sekä opastusvideoita juuri siihen, mitä tarvitset. Opastusvideot ovat rajattomasti katsottavissa ja ne räätälöidään aina sinulle. Halutessasi opastusvideot voidaan laittaa sinun omaan WordPress-hallintaasi, jolloin ohjeet ovat löytyvät aina sieltä.

Tässä muutamia esimerkkejä digituesta

Minulle on tärkeää että et jää jumiin vaan autan sinua aina tarpeidesi mukaan. Nettisivuja ei tulisikaan ajatella yksittäisprojektina jonka jälkeen sivusto ”unohdetaan”, vaan tukea ja sivuston jatkokehittämistä on syytä tehdä säännöllisesti.

Kuukausittainen ylläpito antaa hyvän ajankohdan tarkistaa sivuston tilanne myös sisältöjen osalta ja tarvittaessa voimme sopia niihin liittyvistä lisätöistä.

Jos tarvitset someen tai blogiin tai nettisivuille kuvia mutta niiden käsittely tuntuu työläältä, ota yhteyttä! Rajaan, pienennän ja käsittelen kuvasi sovitusti!

Sähköpostimarkkinointi ja automatisoidut sähköpostit ovat nykypäivää ja erittäin hyvä keino ylläpitää yhteyttä asiakkaisiin! Autan sinua tämän käynnistämisessä ja kaikessa teknisessä tuessa mikä liittyy sähköpostimarkkinointiin.

Ohjelmina MailerLite ja Active Campaign. Nämä voidaan yhdistää WordPress-nettisivuillesi helposti.

Käymme yhdessä alkupalaverissa läpi mitä sisältöjä sinulla on tällä hetkellä. Haastattelun avulla hahmotamme sisältösuunnitelman joka sitten toteutetaan sinulle.

Saat myös tilattua meiltä tekstintuotantopalvelua.

Onnistuu! WordPressin LifterLMS-lisäosan avulla voimme rakentaa verkkokurssin suoraan omille sivuillesi. Verkkokurssi voidaan toteuttaa myös muulla tekniikalla tai alustalla tarpeen mukaan.

Nettisivuilta pystytään linkittämään mihin tahansa haluamaasi myyntikanavaan tai voidaan käyttää myös omaa verkkomaksulisäosaamme:

Pienivolyymistä digimyyntiä varten olemme toteuttaneet oman lisäosan WordPressiin, Digidone Shopin, jolla teet verkkomaksamisen ja yhden digituotteen kerrallaan ostamisen tosi helpoksi ja suoraviivaseksi suomalaisen Visma Pay -maksutapojen avulla. Tutustu lisää täältä Digidone Shopiin!

Myös räätälöidyt tilauslomakkeet tai tilauslaskurit onnistuvat tarpeeseesi.

Autan myös muissa verkkokauppa-alustoissa digituessa sinua tarpeen mukaan.

En kuitenkaan rakenna tai ylläpidä isommasti WooCommerce-verkkokauppoja mutta etsitään tarvittaessa osaaja sinulle tähänkin.