Atadone blogi – onnistumisia webissä.

Viimeisimmät artikkelit:

Jumittavatko pienet digihommat – etätuki apuun!

Viime aikoina olen huomannut, että digituen tarve on selkeässä kasvussa. Pienyrittäjällä tulee usein eteen digimaailmassa pieniä ja suurempiakin juttuja joita ei itse saa ratkaistua vaikka kuinka yrittää: esimerkiksi kuinka laitan juuri oikeanlaiset kuvat WordPressin artikkeleihin tai miten käytän Google Drive -pilvitallennustilaa, taikka kuinka saan vaihdettua nettisivulleni ajankohtaisen tekstin. 

Ohjekirjoista lukemalla tai yleisiä opastusvideoita katsomalla eivät asiat aina avaudu tehokkaasti, vaan tarvitaan henkilökohtaista opastusta täsmätarpeeseen.

» Lue koko artikkeli

Parempia tuloksia nettisivuille tai digiin rullaavalla palvelulla

Rullaava palvelu, skeittilauta

Olen viime aikojen asiakasprojekteissa huomannut, että paras tapa kehittää digiä tai nettisivuja pienyritykselle tai pienelle toimijalle on rullaava palvelu. Mikä se on ja miten se eroaa perinteisistä urakkana tehtävistä nettisivutoteutuksista ja ratkaisuista?

» Lue koko artikkeli

Luomisen tuska verkkokursseissa? Miten vien osaamiseni nettiin onnistuneesti?

Läppäri ja kirjat

Osaatko jotain mikä helpottaisi muiden elämää ja mitä haluaisit opettaa muillekin hyödyksi tai iloksi? Tottakai, vastaat, mutta ei ole aikaa eikä mahdollisuuksia tehdä siitä verkkokurssia. Osaat asiasi, mutta sen muovaaminen verkkokurssiksi tuntuu liian isolta ponnistukselta. Mistä lähdetään liikkeelle? Mikä olisi paras verkkokurssialusta?

Käyn tässä blogiartikkelisarjassa läpi vinkkejä ja ajatuksia verkkokurssien tekoon – poimi näistä itsellesi parhaimmat!

» Lue koko artikkeli

Sivut eivät näy Googlessa, mikäs nyt neuvoksi?

Työssäni nettisivujen parissa olen usein törmännyt tilanteeseen että yritys tai organisaatio on juuri julkaissut uudet nettisivunsa, mutta Googlesta ne eivät löydy. Kerron tässä muutamia perusasioita miksi näin voi herkästi käydä ja mitä asialle voi tehdä.

» Lue koko artikkeli

Nettisovelluksilla lisäpotkua toimintaan

”Mikä ihmeen nettisovellus? Eikös kaikki webissä ole nettisivuja tai niillä olevia toimintoja?”

No tavallaan kyllä. Kurkistetaan kuitenkin niiden nettisivujen konepellin alle, mistä on kyse, ja miten saat parhaat hyödyt nettisovelluksista: 

» Lue koko artikkeli

Miten vältät yrityksesi nettisivujen jämähtämisen?

“Eikö riitä että ne nettisivut on kerran tehty?”

Netti on tärkein markkinoinnin kanava nykyisin, ja yrityksen kotisivujen tulisi kommunikoida yleisön kanssa jatkuvasti. Yrittäjän yksi tärkeimmistä osaamisalueista on markkinointi ja myynti. Sinun tulee tuntea asiakkaasi mahdollisimman syvällisesti, jotta voit palvella heitä hyvin. Kuten markkinoinnin asiantuntija ja professori Alf Rehn painotti Markkinointisummit-tapahtumassa: Monet yrittäjät kokevat markkinoinnin isona mörkönä, johon voidaan vain harvoin panostaa (esimerkiksi kampanjat), mutta sen sijaan tulisi tehdä säännöllisesti yhteydenpitoa asiakkaiden suuntaan. Tämän kaiken tulee näkyä nettisivuillasi.

» Lue koko artikkeli

Näyttävyys vai käytettävyys – kumpi on tärkeämpää yrityksesi nettisivuilla 2018?

Onko tärkeää, että käytät heti paljon rahaa ja resursseja graafiseen näyttävyyteen? Vai olisiko kuitenkin parasta, että kehität hyvää sisältöä ja keskityt mahdollisimman ytimekkäisiin, selkeisiin ja helposti käytettäviin nettisivuihin?

Moni yrityksen nettisivuja pohtiva yrittäjä asettaa tavoitteeksi “mahdollisimman hyvän näköiset” kotisivut. Tämä tähtäin voi kuitenkin olla huono ja harhaanjohtava. Miksi näin on ja mikä olisi oikea tapa lähestyä tätä asiaa? » Lue koko artikkeli

Tämän blogin tarkoitus

Tarkoituksena tässä blogissa on antaa vinkkejä ja esitellä onnistumisia netissä, jotta sinäkin löytäisit parhaat keinot ja strategiat netissä menestymiseen.